недеља, 27. октобар 2013.

Други антикапиталистички марш у Гепингену

Мобилизација је почела неколико месеци раније, уз хиљаде плаката, налепница, и неколико јавних информативних догађаја. Диктаторска демократска власт, је кроз медијске лажи покушала да забрани марш, али се организатор позивао на слободу говора и право на излагање.

Антифа је покушала да блокира возове којим су националисти ишли на скуп, што показује, по ко зна који пут, ко су и шта су ти "антифашисти".

На почетку говор је одржао Michael Brück из Дортмунда. Представник партије "Die Rechte" и говорио је о ситуацији у Дортмунду и Немачкој проузроковане од стране демократа.


Након тога говорио је активиста из Тирингије, о руководству града Гепингена и "антифашистима" који су покушали да блокирају марш.Након ових говора марш је почео, учесници су узвикивали пароле против система, и говорили из звучника током марша.

На маршу су били и гости из Грчке, који су са Немачким друговима разговарали о заједничким проблемима и заједничкој борби ова два братска народа.


Затим је Dieter Riefling, старији саборац из Доње Саксоније одржао говор. Капитализам уништава Немачку, радници постају робови, људи су само бројеви у машини, није им дозвољено да мисле и користе се само за производњу и потрошњу.


Говор је држао и гост из Швајцарске:


Последњи говор је био активисте из Штутгарта, који је предложио националистима да инфилтрирају у систем, и да се укључе се у спортске клубове. Људи неће одбијати људе из свог комшилука који су у фудбалском клубу, на пример. Људи су склони томе да верују шта им познате личности кажу.

Након тога марш је требао да се настави, али полиција није била у стању (или није хтела) да помери са пута "антифашисте", који су протестовали против митинга.
Марш се завршио минутом ћутања за саборца који је умро само дан раније.

Autonome Nationalisten Göppingen

1 коментар:

  1. Анониман13. јун 2015. 08:11

    White National Social Revolutionary War: Jews Panic As European Nazis Go Underground
    https://endzog.wordpress.com/2015/06/07/white-national-social-revolutionary-war-jews-panic-as-european-nazis-go-underground/

    ОдговориИзбриши